Dragi parteneri,

Coronavirus: Rent a car safely

Cu totii trecem prin momente grele acum si prioritatea tuturor ar trebui sa fie sanatatea si siguranta.


Noi consideram ca preventia este ce mai buna si eficienta metoda de combatere a raspandirii virusului, si de aceea am dori sa va informam cu privire la masurile pe care le-am luat incepand de sapatamana aceasta pentru a va proteja atat pe dumneavoastra cat si pe angajatii nostri.

  • Masinile sunt dezinfectate integral dupa fiecare preluare, cu o atentie sporita asupra zonelor uzuale de contact: volan, schimbator, maneta semnalizare, maneta stergatoare, bord si manere
  • Agentii nostri sunt echipati cu manusi si masti de protectie, pastreaza distanta sociala fata de client la livrarea si preluarea masinii si se dezinfecteaza dupa fiecare actiune
  • Dupa ce sunt dezinfectate, masinile raman in parcul auto pentru aerisire si verificare inainte a a intra in posesia unui alt client
  • Toate documentele masinii, cheile, pos-ul sunt dezinfectate inainte de a intra in contact cu clientul
  • Pentru a limita cat mai mult socializarea, majoritatea colegilor nostri care pot lucra de acasa fac deja asta, asigurand bunul mers al operatiunilor. Clientii au acces si suport complet la toate serviciile noastre.
  • Drive2U.ro va continua sa respecte toate recomandarile emise de autoritatile de sanatate publica astfel incat clientii si membrii echipei Drive2u sa se simta in siguranta.
  • Va sfatuim sa respectati toate normele emise de autoritati zilele aceste iar pentru orice intrebare sau nelamurire va stam la dispozitie.

Urmărim îndeaproape îndrumările Organizației Mondiale a Sănătății și Centrele pentru Controlul Bolilor cu privire la răspândirea virusului. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că satisfacem nevoile clienților.  

Modificarea sau anularea rezervării

Dacă aveți o rezervare existentă, așteptăm cu nerăbdare să vă vedem și dorim să vă asigurăm că facem tot ce putem pentru a promova o experiență de închiriere sigură. Dacă doriți să modificați o rezervare, puteți face acest lucru fără a suporta nicio taxă de schimbare. Dacă doriți să anulați o rezervare, vă rugăm să știți că renunțăm la orice taxe de anulare pentru interdicțiile de călătorie legate de Coronavirus.

Rămâneți conectat

În acest timp provocator, multe persoane aleg soluții alternative de transport. Dacă aveți nevoie de o mașină de închiriat, suntem aici pentru dumneavoastră. Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne sunați la 021 9133. Siguranța dvs. este prioritatea noastră cea mai mare și apreciem cu adevărat încrederea pe care o acordați echipei noastre și companiei noastre.

Mai multe detalii le gasiti pe site-ul Ministerul Afacerilor Interne