Meniu Închide

Sunt avantajoase inchirierile pe termen lung?

Fie ca detineti o companie sau sunteti persoana fizica, in anumite perioade, o masina este extrem de necesara pentru asigurarea mobilitatii. O optiune buna care sa va asigure flexibilitate ar fi sa alegeti inchirierea pe termen lung. Acest tip de serviciu are o serie de avantaje, mai ales ca va permite sa folositi masinile de care aveti nevoie in afacerea dumneavoastra cu un angajament minim si fara a investi mult.

Iata principalele avantaje pe care le ofera inchirierile auto pe termen lung.

O gama variata de masini

Un avantaj care vine cu inchirierea de masini pe termen lung este ca puteti alege dintr-o varietate de masini, in functie de preferintele, perioada si bugetul dumneavoastra. Astfel, puteti alege exact masina care se potriveste cerintelor dumneavoastra fie ca este vorba despre o masina economy, compacta, SUV, clasa medie sau premium.

Cost lunar fix

Dupa ce veti decide masina pe care doriti sa o inchiriati, costul lunar va fi unul fix pe tot parcursul contractului, fara surprize ulterioare in ceea ce priveste bugetul. In acest fel, va puteti planifica costurile in avans si va puteti concentra pe dezvoltarea afacerii dvs.

Flexibilitate

Un alt avantaj este ca va puteti alege perioada dorita de inchiriere, aceasta poate sa fie pentru o luna, 3 luni, 6 luni sau mai mult, in functie de necesitatea dumneavoastra iar ofertele sunt disponibile atat companiilor cat si persoanelor fizice.

Mai mult de atat, compania Drive2u va livraza masina la adresa dorita, nu este necesara deplasarea dumneavoastra la sediu si economisiti mai mult timp.

Risc minim

Avand in vedere contextul perioadei actuale, alegerea unui serviciu care ofera masini de inchiriat pe termen lung este o optiune cu risc mai redus pentru afacerea dumneavoastra, spre deosebire de investitiile mari in achizitionarea unui autoturism.

Daca sunteti la inceput cu afacerea dumneavoastra si preferati sa eliminati unele dintre riscuri sau pur si simplu nu va doriti sa faceti o investitie majora în achizitionarea unei masini dar totusi aveti nevoie de mobilitate, inchirierea pe termen lung este o alternativa mai putin riscanta.

Asigurare fara grija

Cand semnați un contract de inchiriere pe termen lung, asigurarea este acoperita de compania ale carei servicii de închiriere ati ales-o. Acestea includ atat asigurarea CASCO cat si RCA.

Drive2u, de exemplu, asigurarea acopera RCA, Casco, precum si impotriva furtului.

Mententata, service și administrare anvelope

O alta preocupare pe care o puteti elimina atunci cand inchiriati o masina pe termen lung este cea legata de serviciile de intretinere a masinii. De la posibile reparatii la inspectii periodice, toate sunt incluse un pretul de inchiriere al masinii. In plus, compania va pune la dispozitie un vehicul de inlocuire in cazul in care masina inchiriata are nevoie de intretinere.

De asemenea puteti elimina si stresul cu schimbul anvelopelor si cu depozitarea acestora, deoarece aceasta este responsabilitatea companiei de la care inchiriati masina.

In concluzie, inchirierea de masini pe termen lung va permite sa va adaptati mai usor la noile schimbari, sa aveti mobilitate si flexibilitate fara griji, beneficiind in acelasi timp de multe avantaje.

Intra aici pentru a consulta oferta Drive2u de inchirieri auto pe termen lung si a beneficia de toate avantajele pe care le oferim.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *