Meniu Închide

Secrete ale inchirierilor auto din Romania

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

Mare parte din firmele de inchirieri auto din Romania, dar si cele internationale, vin din ce in ce mai des cu oferete de inchiriere masini cu 1, 2, 3 Euro pe zi. Pare o oferta de nerefuzat, da asa este, dar pana in momentul predarii masinii veti observa anumite anomalii, iar cheltuiala finala poate ajunge la ordinul miilor de euro.

Drive2U vine in ajutorul dumeavoastra si va invata de ce sa va  feriti atunci cand inchiriati o masina, indiferent daca e pe termen scurt sau lung.

Trebuie sa aveti in vedere urmatoarele lucruri:

1. Companiile de inchirieri auto va pot oferi Asigurarea Premium, prin care sunteti scutiti de orice plata in caz de accident, indiferent daca este vina dvs sau a celorlalti participanti la trafic (pentru mai multe detalii https://drive2u.ro/blog/inchiriere-masini-fara-garantie).

2. Insistenta agentilor de inchirieri asupra garantiei. Acestia de obicei evita sa precizeze faptul ca puteti merge linistit cu masina inchiriata achizitionand o Asigurare Premium si opteaza pentru a va opri o garantie nejustificata (intre 1000 – 1500 Euro).

3. Confirmarea prin e-mail a rezervarii dvs., unde este specificata suma finala pentru inchirierea masinii, incluzand tipul de asigurare selectat si garantie, dar si serviciile incluse in pret.

In urma acestei confirmari, compania de inchirieri se obliga sa respecte rezervarea, iar daca aceasta nu poate fi onorata, informeaza  imediat  clientul, telefonic sau prin e-mail.

4. La preluarea masinii, impreuna cu agentul de inchirieri sa verificati masina, iar daca sunt parti ale autovehiculului lovite sau zgaraiate, sa le treceti pe procesul verbal de predare-primire.

5. Printr-o simpla verificare pe internet asupra companiei de unde inchiriezi masina, poti afla destule informatii pentru a vedea transparenta tranzactiei pe care urmezi sa o faci.

In ziua de azi un business de inchirieri auto se bazeaza pe seriozitate, proceduri de inchiriere masini cat mai simple, transparenta comisioanelor, servicii cat mai diversificate la preturi rezonabile, lucru pe care il oferim clientilor nostrii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *