Meniu Închide

Ai lovit masina si nu ai fost tu de vina? Asiguratorul RCA al vinovatului este obligat sa iti deconteze inchirierea unei masini pe durata reparatiei

RCA - inchieri auto Romania

Pagubitii RCA care isi repara masinile in baza unei polite RCA emise dupa 19 septembrie 2016 au dreptul sa isi inchirieze un autovehicul din aceeasi clasa sau dintr-o clasa inferioara vehiculului avariat, iar asiguratorul are obligatia sa achite costurile inchirierii acelui vehicul pe durata reparatiilor sau pe toata perioada in care asiguratorul face cercetari privind suspeciunea de frauda. Cercetarile pot dura cel mult 90 de zile.

Pentru omul modern, mobilitatea este deosebit de importantă, lipsa autovehiculului în viața de zi cu zi putând afecta considerabil bunul mers al lucrurilor.

Vă reamintim faptul că în România, conform legislației în vigoare, cei păgubiți într-un accident auto au dreptul să primească o mașină la schimb pe toată perioada reparațiilor, cheltuielile fiind suportate de către asiguratorul părții vinovate. Compania car rental Drive2U vă așteptă cu o flotă auto diversificată, din care puteți facil selecta mașina de înlocuire potrivită.

De asemenea, la terminarea numărului maxim de zile în care puteți dispune de mașina de înlocuire, rămânem în continuarea alături de dumneavoastră și vă oferim o variantă convenabilă din toate punctele de vedere. Puteți opta pentru prelungirea duratei de garanție, la un tarif preferențial, nefiind astfel necesar să renunțați la confort nici măcar o zi.

Mai multe detalii pe www.Drive2U.ro sau la telefon: 0219133 (tarif normal)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *